Akademik Senimerler Serisi-3

25 Mart Pazartesi Saat 12.30 tarihinde Prof.Dr. Özgen Ümit ÇOLAK ÇAKIR tarafından "COST Aksiyonları" başlıklı seminer düzenlenecektir.

Akademik Senimerler Serisi-2

4 Mart Pazartesi Saat 11.00 tarihinde Prof.Dr. İbrahim DİNÇER tarafından "ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNDE YENİ BOYUTLAR" başlıklı seminer düzenlenecektir.

Akademik Senimerler Serisi

23 Şubat Cuma Saat 11.00 tarihinde Prof.Dr. Mihrigül EKŞİ ALTAN tarafından "TUBİTAK ARDEB 1001 PROJESİ HAZIRLIK VE YAZIM STRATEJILERİ" başlıklı seminer düzenlenecektir.

Anadolu Isuzu Ziyareti

Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Anadolu ISUZU ya bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, olası iş birliği imkanları, KOOP kapsamında iş birliği, arge ve inovasyon üzerine değerlendirmeler gerçekleştirilmiştir.

Anadolu ISUZU

Akademik Ödül Töreni Hk.

Yıldız Teknik Üniversitesi 2021 Yılı Akademik Ödül Töreni’nde ilk kez hazırlanan akademik performans karnesine göre fakültemiz 2021 yılında gösterdiği performans ile fakülteler arasında ikinci olarak ödülünü almıştır.

Fakültemizin bu ödülü almasında gerek akademik yayınlarıyla gerekse proje ve patent çalışmalarıyla katkı sağlayan tüm öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.

Akademik Ödül Töreni Hk.

Akademik Performans