Ana içeriğe atla

2024-2025 YTÜ Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler Hk.

Fakültemiz bölümlerine yapılan 2024-2025 YTÜ Lisans Düzeyindeki Programlar için yapılan başvurular sonrası yedek listeden kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tüm Liste

Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 09 Eylül 2024 tarihinde yapmaları gereken kayıt ile alakalı sürece ilişkin detaylı bilgiye   Duyurular | YTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (yildiz.edu.tr) adresinden erişebilirler.

Kayıt evrak teslimi Makine Fakültesi A-101 nolu odaya elden ve şahsen yapılmalıdır. Şahsen teslim yapamayacak öğrencilerin noter onaylı vekalet verecekleri kişiler evrak teslimi yapabilir.